Keittiöt ja kylpyhuoneet

Keittiö - kodin sydän.

Anri-keittiöt on v. 1989 perustettu tuotemerkki, jonka alta löytyy monipuolinen mallisto, sekä tarkasti valikoituneet laadukkaat keittiö- ja kiintokalusteet. Valikoimastamme löydät tuotteet yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelu-, asennus- ja remonttipalvelua. Kauttamme saa kaiken yksittäisestä kalusteesta aina avaimet käteen periaatteella suoritettuun remonttiin.

Mittauskäynti, suunnittelupalvelu sekä tarjous ovat asiakkaalle maksuttomia.

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, sekä tuotteidemme laadukkuus.

Paulan keittioMeille tärkeitä toimintamme ydinkohtia:

  • Joustava sekä asiakkaan toiveet huomioonottava palvelu
  • Aikatauluissa pysyminen
  • Ammattitaitoinen sekä ystävällinen henkilökunta
  • Laadukkaat ja trendien mukaiset tuotevalikoimat
  • Viimeistelty lopputulos

Yritykset:

Palvelujamme käyttävät rakennusliikkeet, huoltoyhtiöt, isännöintipalvelut sekä vuokra-asuntoja välittävät yritykset. Toimitamme heille esimerkiksi vesivahingoista tai kulumisesta aiheutuvien kalusteiden tilalle uusia joko vakio- tai erikoismittaisia kalusteita, tasoja, leikkuulautoja ja muita kalusteita. Me myös asennamme kalusteet. Olemme valikoineet näihin omat edulliset mallisarjat, jolloin tuotteet löytyvät suoraan varastosta pikaisiinkin toimituksiin.

Yksityisasiakkaat:

Asiakkaan omat toivomukset ovat aina etusijalla ja meidän tehtävämme on saattaa nämä toivomukset toimivaksi kokonaisuudeksi. Käytössämme on 3D-suunnitteluohjelma, jonka avulla pystymme hyvin havainnollistamaan asiakkaalle lopputuloksen. Tuotteissamme on kotimaisuusaste ja laadukkaat materiaalit etusijalla. Haluamme taata lopputuloksen, joka kestää vuosia. Samalla periaatteella kalustamme myöskin kodin muut tilat.


Suunnittelupalvelut, remontit ja asennukset

Tarjoamme myös kodin suunnittelu-, remontti- ja asennuspalveluita.

AAA logo 2016 FItilaajavastuu2016sv 2018 peruslogo FI web200

Go to top